Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z fpsami

dakas123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem z komputerem ponieważ jak gram mam co chwile 10 - 20 fpsów a wcześniej miałem 50 fps, nie wiem co się stało przeczyściłem rejestr ccleanerem wyczyściłem kompa zoptymalizowalem i dalej to samo. A lol bierze mi 1gb pamieci z menadżerze zadań prosze pomóżcie co mam jeszcze zrobić bo nie da się grac z takim problemem. Dziękuje za każdą pomoc.

Opublikowano

ram 2 gb procesor x2 2.6 intel64 family 6 model 23 stepping 10 karta graficzna zintegrowana intel family Intel® g41 Express Chipset

windows 7

Opublikowano

Najpewniej wina karty graficznej (sam posiadam taką ;/) Nie zachwyca ona lecz nie powinno ci tak skakać. Pewnie zaraz ktoś ci dopowie co najlepiej zrobić...

Wyłącz nie potrzebne programy a masz może taki program jak media game boster??? Ja go miałem po usunięciu wszystko z pingiem było ok. On jest automatycznie wgrywany z lol'em ale nie jestem pewien...

WYSTARCZALNY ;P2340228944.png

Opublikowano

właśnie próbowałem wyłaczyć zbędne programy zooptymalizowałem sobie komputer i dalej to samo to co proponujecie pobrać game bostera?

Opublikowano

game booster Ci zlaguje to jeszcze bardziej, usuń go wgl najlepiej jezeli masz. co do tematu masz zintegrowaną kartę :/ niefajnie do gier to jakoś wgl jej nie widzę. ogólnie coś przekombinował riot ostatnio bo kumplowi się zjarała karta jak grał w lola xD Próbuj sterowniki do karty ściągnąć.

16k7y4p.png

Opublikowano

jakie pro porady , weszły te nowe paski itp animowane mi z 70 weszło na 40 , wyłącz je w opcjach grafiki i wróci do normy.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

W sumie można to zoptymalizować jakimś Game Boster ale on dużo nie daje lekko klatki poprawia :) ja zawszę miałem problem z FPS ale kartę graficzną i ram kupiłem i śmiga :)

5343a84451f1a784.gif

Opublikowano

Game booster lub przeinstaluj na inny dysk, czsem pomoga :)

Nie proponujcie jemu takich ścierw jak game booster.

Pora zmienić kompa, albo ustawienia graficzne w lolu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...